Työmiehen lounas pystybaarista

Työmiehen lounas pystybaarista

Söpö narttu hyräilee pienessä keittiössään tyytyväisenä laittaessaan itselleen lounasta. Syy erityisen hyvään tuuleen on se, että Herra on ilmoittanut poikkeavansa tuomassa söpölle nartulle pienen lahjan ruokatunnillaan. Lounasta valmistellessaan söpö narttu arvuuttelee mielessään Herran lahjan laatua ja hymyilee omille mielikuvilleen.

Söpö narttu ei halua tarkoituksella houkutella Herraa jäämään pitemmäksi aikaa ja niinpä hän pukeutuu siisteihin ja kevyisiin kotivaatteisiin. Hän tietää olevansa seksikäs ja haluttava vaatteista riippumatta. Ja Herrahan haluaa hänet kuitenkin vierailuillaan alastomana ja halukkaana.

Söpö narttu on vaipunut miellyttäviin ajatuksiinsa, kun kuulee ovikellon hiljaisesti soivan. Hymyillen hän suuntaa ovelle ja oven avattuaan tuntee pikkarinsa kostuvan heti Herran nähtyään. Söpö narttu on nimittäin aina ollut heikkona rehellisiin työmiehiin: työmiesten likaisiin käsiin ja hiestä kiilteleviin käsivarsiin ja olkapäihin. Herralla on työmiehen vaatetus seisoessaan ovella ja söpö narttu tuntee vahvan himon heräävän itsessään tuota vahvaa ja isoa miestä kohtaan. 

Herra on kiimassa. Heti eteiseen astuttuaan hän vetää ahneesti söpön narttunsa syliinsä ja vaativaan suudelmaan. Söpö narttu vastaa yhtä halukkaasti ja huokaisee tyytyväisenä tuntiessaan vahvan miehen käsivarret ympärillään. Kiihkeän suudelman loputtua Herra ilmoittaa, ettei voi viipyä pitkään ja kaivaa pienestä pussista esiin söpön nartun lahjan: seksikäs, musta, pitsinen catsuit, jonka söpö narttu laittaisi päälleen heti Herran lähdettyä ja kuvaisi itseään se päällä pillu ja peppu houkuttelevasti esillä.

Söpön nartun ajatukset kuitenkin katkeavat, koska Herra painaa hänet yhtäkkiä eteensä lattialle polvilleen. Vyö ja sepalus auki ja lähes kova ja kookas kulli on suoraan söpön nartun huulilla. Söpö narttu ehtii juuri ja juuri kostuttaa kielellä huuliaan, kun iso kulli jo työnnetään hänen suuhunsa. Herra on kengät ja takki päällään söpön nartun pienessä eteisessä nauttimassa pystybaarissa työmiehen lounastaan. Toisella kädellään hän nojaa läheiseen seinään ja toisella ohjaa söpön nartun päätä naidessaan tätä suoraan suuhun. 

Söpö narttu maistaa työmiehen hieman hionneen kalun maun suussaan ja nauttii saadessaan imeä tuota kovaa ja kuumaa, isoa kullia. Söpön nartun suu on täydellinen suihinottoon: isompikin kulli mahtuu sinne hyvin niin leveys- kuin pituussuunnassakin. Huulet ovat kauniit ja pehmeät ja kieli on vilkas pyörimään pitkin kullia. Välillä imu on kova ja vaativa, välillä taas hellä ja leikkisä.

Työmiehen lounas pystybaarista

Tällä kertaa tahti on tiivis ja söpö narttu saa tehdä Herran kullin kanssa kunnolla töitä. Lämmittelyyn ei ole aikaa vaan Herran on ehdittävä takaisin työmaalle mitä pikimmin. 

Herra ottaa söpön nartun hiukset tiukasti haltuunsa toisella kädellään ja jatkaa pään ohjailua ja rytmiä päämäärä selkeästi mielessään. Söpö narttu kuule oman imemisensä lomasta kuinka Herra jo huokailee kiimaisena tahtia kiihdyttäessään. Herran kulli käy jokaisella työnnöllä syvällä söpön nartun kurkussa.

Kalun vain paisuessa ja tahdin kiihtyessä söpö narttu saa keskittyä pystyäkseen pitämään tuon komean kullin hallinnassaan. Naimisen äänet voimistuvat märäksi imemiseksi ja lutkutukseksi ja se on kiihottavaa kuunneltavaa. Söpön nartun pillu valuu nesteitä kastellen pikkuhousut ja hän tuntee halun ja sykkeen alapäässään. Tarve Herran kullille on kova ja pillu kaipaa tuota ihanaa kalua sisäänsä. 

Mutta nyt ei ole söpön nartun aika saada nautinnolleen huippua, vaan Herra keskittyy täysin omaan lounaaseensa koko paisuneella kyrvällään. Herra on kiihdyttänyt naimisen tahdin jo kovaksi ja söpö narttu tuntee, kuinka työnnöt vain entisestään syvenevät. Käsiään söpö narttu pitää Herran työhousujen peittämillä pakaroilla ja ottaa kuuliaisesti vastaan suullaan naimisen imien ahnaasti lähes laukeamassa olevaa kyrpää.

Yhtäkkiä söpö narttu tuntee Herran kiristävän otettaan hiuksissaan ja työntyvän voimalla niin syvälle kurkkuun kuin mahdollista. Kova kyrpä pysähtyy paikalleen. Lähes samalla hetkellä hän jo tuntee ensimmäisen lämpimän sperman sykäyksen purkautuvan kivikovan kyrvän päästä suoraan syvälle kurkkuunsa. Ja heti perään toisen, kolmannen, neljännen…Söpö narttu nauttii tuntiessaan lämpöisen nesteen valuvan hitaasti suoraan pitkin kurkkuaan. Hän nielee nautinnolla joka tipan, jonka Herra hänelle antaa. 

Herra hellittää otettaan söpön nartun hiuksista ja alkaa vetäytymään vielä puolikovalla kullillaan ulos. Söpö narttu nuolee pakenevan kalun puhtaaksi kaikesta spermasta ja Herra painaakin kovan kullinsa suoraan työmiehen housuihinsa käymättä pesulla. Söpö narttu teki hyvää työtä Herransa lounaan eteen ja vetäessään söpön nartun jälleen jaloilleen, Herra kehuukin söpön nartun ahnasta suuta ja kykyä nauttia Herransa isosta kalusta. Söpö narttu nuoleskelee huuliaan tyytyväisenä ja maistelee Herran spermaa vielä kurkussaan.

Hän tunnustaa Herralle, ettei ole koskaan aiemmin pitänyt suuhun laukeamisesta. Hän ei vain ehtinyt tätä Herralle kertoa, kun kulli oli jo syvällä kurkussa. Mutta Herra osaa käsitellä kulliaan ja tietää, kuinka nautinto laukeamisesta söpön nartun suuhun on molemminpuolinen. Söpö narttu hymyilee Herralle ja kiittää tätä spermasta ja hyvästä oppitunnista.

Herra ottaa söpön nartun vielä pikaisesti syliinsä, suutelee hellästi ja lähtee jatkamaan tyydytettynä työpäiväänsä. Söpö narttu hymyilee sulkeutuvalle ovelle ja jää pikkarit kosteina nauttimaan omaa lounastaan. Hän tietää saavansa oman nautintonsa myöhemmin.

 Lounaan jälkeen söpö narttu avaa Herran tuoman lahjan, pujottaa sen alastoman ja kiimaisen vartalonsa peitoksi ja aloittaa kiihottavan kuvaussession itsensä kanssa. 

Työmiehen lounas pystybaarista