Söpö narttu sovituskopissa

Söpö narttu sovituskopissa

On lämmin kesäaamu.

 Söpö narttu herää kutkuttava nautinnon tunne vatsanpohjassaan. Tämän päivän kohtaaminen kiihottaa mieltä mukavasti heti ensi ajatuksista lähtien.

Käsi hivelee kovettuneita nännejä kevyesti ja kosketuksella on välitön reaktio myös pilluun. Lämmön tunne ja halu tuntuvat koko alavartalossa ja käden saadessa vaeltaa myös klitorikselle, halu kasvaa huokaisuun ääneen. Söpö narttu kokeilee sormella varovasti myös pillua ja huomaa sen turvonneen ja kostuneen mielikuvituksen ja odotuksen voimasta.

Söpö narttu on saanut Herralta kirjalliset ohjeet päivän kulusta. Ohjeiden noudattamattomuudesta seuraa rangaistus. Edellisenä iltana hän on katsonut jo päivän vaatetuksen valmiiksi, joten tänään hän voi vain nautiskella ja noudattaa annettuja ohjeita ilman kiirettä. 

Söpö narttu ottaa pitkän suihkun ja pesee itsensä huolella Herraa varten. Koska Herra ei kieltänyt itsensä koskettelua, söpö narttu ei voi vastustaa lämmintä vettä ja sopivan voimakasta suihkua suoraan klitorikselle.

Hän keskittyy pesemään pillunsa huolella myös syvältä sisältään, sieltä mihin sormet vain yltävät. Söpö narttu ei halua kiihottua kuitenkaan liikaa, vaan säästää itseään Herralle, joten hän lopettaa kuumottavan suihkuhetkensä sopivan kiiman tason saavutettuaan. 

Kuivattuaan itsensä lämpimään ja pehmeään pyyhkeeseen, söpö narttu hakee suosikkianustappinsa ja liukuvoidetta. Hän ottaa liukkaria muutamaan sormeen ja hyväillen pehmittää anaalia rennoin liikkein.

Kun peppu tuntuu vastaanottavaiselta, söpö narttu hieroo liukkaria myös anustappiin, ottaa rennon asennon ja houkuttelee peppureikää ottamaan tapin sisäänsä. Hetken aikaa pyöriteltyään ja varovasti paineltuaan, peppu imaisee tapin suoraan paikoilleen. Söpö narttu huokaisee ihastuksesta ja nautinnosta hetken tappiin totuttelun jälkeen.

Kevyt meikki, lempihajuvesi ja hiukset sivuponnarille. Valkoiset pitsiliivit alle, ei pikkuhousuja. Pikkarit olivat ehdottomasti kielletyt Herran ohjeistuksen mukaan. Kevyt ja antava kesämekko ja seksikkäät kesäkorkkarit jalkaan ja söpö narttu on valmis lähtemään.

Halu kasvaa matkalla ja söpö narttu virittäytyy tunnelmaan kuuntelemalla lempimusiikkiaan ja pyörittelemällä peppuaan penkkiä vasten anustapilla fiilistellen.

Söpö narttu saapuu paikalliseen Prismaan juuri ajallaan. Kävellessään kohti ulko-ovia, hän tuntee pillumehujen valuvan reisiään pitkin. Hän suoristaa ryhtiään, keimailee vastaantuleville yksinäisille miehille ja hymyilee viattomasti.

Hän ei malta odottaa, mitä kohta tulee tapahtumaan. Myös pillu on jo innosta liukas ja kesäinen lämmin tuuli tuntuu ihanalta paljaalla iholla lyhyen kesämekon alla.

Söpö narttu suuntaa juuri auenneessa tavaratalossa kohti naisten vaateosastoa. Hän vilkaisee kelloaan. Juuri ajallaan! Hän nappaa sovitettavat rintaliivit mukaansa rekistä ja suuntaa ennalta sovitulle sovituskopille juuri oikealla minuutilla. 

Sovituskopin verho on kiinni. Söpö narttu raottaa sitä ja pujahtaa sisään. Herra odottaa söpöä narttua kopissa ja kummankaan sanomatta sanaakaan, hän ohjaa söpön nartun heti polvilleen eteensä.

Söpö narttu toimii ohjeiden mukaan ja laskee Herran sortsit alas. Puolikova, kookas kulli ponnahtaa söpön nartun huulille. Hetken hän ihailee sitä katseellaan, kunnes Herra ottaa tiukan otteen hänen hiuksistaan ja työntää koko ajan kovenevan kalunsa söpön nartun suuhun.

Söpö narttu nielee touhutipat kullin päästä, kostuttaa huulensa ja alkaa imemään ja nuolemaan Herransa kiimasta jo kovaa kalua. Herra pitää söpön nartun päätä paikallaan ja nai hitailla työnnöillä koko ajan syvemmälle suuhun. Söpö narttu yrittää pitää huulensa tiukasti ison kullin ympärillä, että suihinotto olisi mahdollisimman äänetön. Herra ei sano sanaakaan, mutta välillä hänenkin on pakko huokaista nautinnosta.

Söpön nartun suu ja huulet ovat kuin tehdyt hänen isolle kalulleen ja Herra nauttii saadessaan naida söpöä narttuaan suuhun. 

Herra ei kuitenkaan tällä kertaa halua laueta syvälle söpön nartun kurkkuun vaan vetää söpön nartun ylös nautittuaan tarpeeksi hänen vastaanottavaisesta suustaan. Tähän asti kumpikin on myös onnistunut pysyttelemään kohtalaisen hiljaa ja muut asiakkaat tai henkilökunta eivät ole tulleet häiritsemään halukasta kaksikkoa sovituskopille.

Seuraavaksi Herra kääntää söpön nartun pepun itseään kohti ja ohjaa söpön nartun nojaamaan käsillään kopissa olevaan penkkiin.

Kopissa olevista kolmesta peilistä näkee kaiken. Se kiihottaa söpöä narttua ja Herrakin vaikuttaa tyytyväiseltä tarkastaessaan, kuinka söpö narttu on onnistunut ensimmäistä kertaa yksin anustappinsa kanssa. Herra on tyytyväinen näkemäänsä ja palkitsee söpön nartun napakalla lyönnillä paljaalle pakaralle. Söpö narttu hätkähtää, mutta nauttii palkinnostaan. 

Söpön nartun kiimapillu on aivan valmis naitavaksi ja Herra kaivaakin kondomin esiin ja pujottaa sen päälleen. Hän kokeilee sormella nopeasti söpön nartun pillun valmiuden ja toteaa tyytyväisenä mielessään, että söpö narttu on ansainnut toisen lyönnin  turvonneesta ja märästä pillustaan.

Liukkaria ei tarvita. Herra ottaa jälleen kiinni söpön nartun hiuksista ja pitää päätä tiukassa otteessaan samalla, kun työntää kivikovan kyrpänsä yhdellä rauhallisella työnnöllä söpön nartun pillun pohjalle asti. Söpö narttu voihkaisee ääneen ja Herra kiristää otettaan hiuksista. Mitään ääniä ei sallita tai seuraa rangaistus huonosta käytöksestä. 

Söpö narttu sovituskopissa

Herra aloittaa hitaan naimisen pitkillä työnnöillä. Pillun kiihottava ja samalla irstas litinä täyttää sovituskopin. Kopissa myös tuoksuu hiki ja kiima. Nämä tekijät kiihottavat entisestään söpön nartun Herralle alistuvaa pillua.

Herra on kieltänyt söpöä narttua hyväilemästä itseään ja söpö narttu inisee halusta koskea samalla klitoristaan Herran työnnellessä entisestään paisunutta isoa kulliaan söpön nartun tiukkaan pilluun.

Yhtäkkiä naapurikopilta kuuluu liikettä. Oviverhoa vedetään. Herra pysäyttää nussimisen kuin seinään ja jää syvälle söpön nartun sisään sykkimään. Söpö narttu meinaa laueta pelkästä paikallaan olosta, tunne on niin kiihottava ja kiinnijäämisen pelko vain lisää kiimaa.

Yhtäkkiä hän tuntee, kuinka Herra alkaa taas liikkumaan äärettömän hitaasti ulospäin halusta sykkivästä pillusta. Söpö narttu tuntee jalkojensa olevan lähellä pettää pelkästä nautinnosta ja hänen tekisi mieli voihkia ja huutaa ääneen Herraa liikkumaan hieman nopeammin. Ohjeissa kuitenkin kiellettiin kaikki puhuminen ja söpö narttu haluaa miellyttää Herraansa ja pinnistelee pysymällä vaiti. 

Vihdoinkin naapurikoppi hiljenee ja muutama sekunti tämän jälkeen Herra aloittaa taas hitaan naimisen nyt jo maksimikokoonsa paisuneella kullillaan. Söpö narttu yrittää liikuttaa peppuaan Herraa vasten, mutta välittömästi ote hiuksissa tiukkenee ja söpö narttu ymmärtää pysyä paikoillaan ja antaa Herran täysin päättää tapahtumien kulku. 

Herra kiihdyttää hieman naimisen tahtia ja tarkkailee söpöä narttua ja tämän olotilaa tarkasti. Hän tuntee hyvin söpön nartun kiihottumisen asteet ja tietää, koska söpö narttu on lähellä laukeamista.

Hikiset ihot läiskähtelevät toisiaan vasten ja Herra huomaa söpön nartun olevan lähellä orgasmia. Havainnon tehtyään, hän välittömästi vetäytyy ulos pillusta, jättäen söpön nartun vikisemään kyrpänsä perään.

Ote hiuksista kuitenkin pysyy ja söpö narttu ei saa tehdä elettäkään näyttääkseen haluavansa jatkaa naimista ja Herran isoa kullia. Söpön nartun kiimasta valuva pillu on täysin avoinna Herralle, joka kuitenkin kyrpänsä hieman laskettua vetää toisella kädellä kumin pois ja nostaa sortsit takaisin päälleen.

Yksi syvä henkäisy ja hän irrottaa otteensa söpön nartun hiuksista ja on poissa. 

Söpö narttu hymyilee itsekseen. Hän tasailee hengitystään hetken, nousee ylös, siistii itseään hieman ja astuu sovitettavien rintaliivien kanssa ulos kopista punaisin poskin.

On ehdottomasti kiellettyä tehdä kiimalle jotain yksin jäätyään. Tavaratalo on vilkastunut heidän sovituskopissa viettämänään aikana ja söpö narttu flirttailee estottomasti kaikille varteenotettaville miehille kiiman tunne pillussaan.

Hän haluaisi jatkaa sessiota sovituskopissa jonkun täysin vieraan miehen kanssa saadakseen tyydytettyä pohjatonta haluaan. Mutta Herra tuntee söpön nartun halut ja on osannut kieltää ohjeissaan myös muiden miesten kullit söpöltä nartulta tänä päivänä.

 Se ei söpöä narttua lopulta haittaa, koska hän tietää saavansa Herran vieraakseen vielä samana iltana ja tämän vievän päätökseen sen, mikä nyt jäi kesken. 

Kotiin saavuttuaan söpö narttu riisuu itsensä alastomaksi, jättää anustapin paikoilleen ja menee sänkyynsä ottamaan päiväunet rankan aamupäivän jälkeen. 

Tässä vaiheessa tarinaa söpön nartun on pakko keskeyttää kirjoittaminen ja keskityttävä vain itsensä runkkaamiseen. Hän on hyväillyt itseään koko tarinan kirjoittamisen ajan, mutta nyt kiima on jo niin kova, että on pakko keskittyä vain pilluun ja nautintoon. Häntä kiihottaa oma tarinansa – onhan se hänen oma fantasiansa. 

Herra oli samana päivänä antanut söpölle nartulle etätehtäväksi kirjoittaa eroottinen novelli julkisella paikalla tapahtuvasta fantasiastaan. Ohjeissa oli myös, että kirjoittamisen on tapahduttava alastomana ja dildo pillussa. Söpö narttu rakastaa kirjoittamista, joten hän ryhtyi heti toimeen. Ainoa ongelma oli runsauden pula fantasioiden suhteen.

Nyt lopetettuaan kirjoittamisen ja aloittaessaan kunnon runkkaamisen, hän huomasi jättäneensä kotinsa verhot sulkematta illan hämärryttyä. Naapuritalosta oli siis ollut jo pitkään hyvä näkyvyys hänen kirjoitussessiolleen alastomana ja dildo pillussa suristen.

Ajatus huvitti söpöä narttua ja mennessään vihdoin sulkemaan verhot, hän esitteli itseään hieman liian pitkään avonaisen ikkunan edessä. Erään naapuritalon ikkunassa hän huomasikin verhojen heiluvan, heitti lentosuukon ikkunaan päin ja sulki verhot.

Söpö narttu sovituskopissa