Miss Bennetin marionetit

miss bennetin marionetit

Miss Bennet katselee sängyllään makaavaa naisleluaan. Hän itse istuu muutaman metrin päässä tuolilla ja vain katselee sängylle. Lelun siistiä posliinia, sängynpää-
tyyn sidottuja ranteita ja valkoisella satiinimaskilla peitettyjä silmiä.

Naislelu makaa hiljaa paikoillaan, juuri siten, kuin Miss Bennet on etukäteen tätä ohjeistanut. Lelun rinta kohoilee hengityksen tahdissa ja nännit ovat kovettuneet huoneen viileydessä. Jalat ovat sopivasti levällään ja Miss Bennet huomaa tyytyväisenä pillun hienoisen kostean kiillon.

Huoneessa on aivan hiljaista, lukuunottamatta seinäkellon rauhoittavaa, tasaista rytmiä. Miss Bennet on hyvin ylpeä naislelustaan, joka kuuliaisesti makaa hiiskahtamatta paikoillaan.

Miss Bennet itse on tänään valikoinut itselleen valkoiset stay-upit ja valkoisen pitsibodyn, joka jättää ja kohottaa hänen muodokkaat rintansa kutsuvasti esiin. Kaulassaan Miss Bennetillä on vaalea helmikaulakoru, joka uppoaa juuri sopivasti hänen terhakoiden ja kauniiden rintojensa väliin.

Miss Bennet siirtyy hiljaa naislelunsa jalkojen väliin. Hän koukistaa lelunsa molemmat polvet ohjaten niitä hellästi ja kumartuu ottamaan viereiseltä tarvikepöydältään violetin anustapin ja liukuvoidetta. Miss B levittää lelunsa jalkoja vielä hieman enemmän levälleen ja kumartuu itse tämän jalkojen väliin.

Pillun puhdas tuoksu on huumaava. Miss Bennet nuolaisee naislelunsa peppuvaon päästä häpykummulle asti, hitaasti ja tunnustellen. Naislelu sävähtää kosketuksesta ja nautinnosta ja Miss Bennet huomaa lelunsa ihokarvojen nousevan kosketuksesta pystyyn.

Maistelevan nuolaisun jälkeen Miss Bennet voitelee tapin huolella ja ohjaa lelunsa jalat koukkuun vatsan päälle. Varovasti hän alkaa pyöritellä tapin päätä lelunsa peppuaukolla. Lelu huokaisee nautinnosta ja välittömästi Miss Bennet vetäytyy tapin kanssa kauemmaksi peppureiältä.

Ohjeistus lelulle oli täyshiljaisuus.

Miss Bennet kurottaa jälleen tarvikepöydälleen ja löytää käsiinsä mustavioletit nänninipistimet. Pieni rangaistus lelulle tottelemattomuudesta ohjeistusta kohtaan.

Nipistimet ovat ketjulla toisiinsa kiinnitetty. Asetellessaan niitä paikoilleen lelunsa nänneihin ja kiristäessään kiinnitystä, Miss B tarkkailee lelunsa ilmeitä herkeämättä. Lelun sierainten värähtäessä hänen lisätessään puristusta nänneissä , Miss Bennet tietää pinteen olevan juuri sopivan kivulias.

Hän varmistaa nipistimien pysyvyyden vielä vetämällä varovasti ketjusta, jolloin molemmat nännit venyvät kiihottavasti nipistimien voimasta ja lelun huulet aukeavat äänettömään voihkaisuun.

Miss Bennet on tyytyväinen. Hän palaa jälleen lelunsa jalkoväliin ja anustapin pariin. Hetken pyöriteltyään liukasta tappia peppuaukolla, hän varovasti alkaa painaa sitä sisään. Lelun peppureikä supistelee ja vastustelee aluksi. Rauhallinen ja määrätietoinen pehmitys saa kuitenkin peppureiän pian rentoutumaan. Tappi imeytyy kerralla sisään ja oikealle paikalleen.

Miss Bennet ottaa jälleen tarvikepöydältään uuden välineen. Kookkaan dildon.

Jälleen huolellinen liukkarin levitys dildon koko pituudelle ja sen painaminen lelun avoinna odottavaan pilluun. Suoraan pohjaan saakka. Hitaalla ja pitkällä työnnöllä. Pillusta kuuluu houkuttelevan maiskahtava ääni sen imaistessa ison dildon sisäänsä. Miss Bennet huomaa, että lelun on jo hyvin haastavaa pysytellä täysin hiljaa.

Miss B tarttuukin nipistimien ketjuun ja varovasti muistuttaa leluaan vetämällä sitä tiukemmalle tapaamisen ohjeistuksesta.

Miss Bennet aloittaa lelunsa pillun runkkaamisen isolla dildolla ja nauttii itse näkymistä: pillun kostumisesta, turpoamisesta ja aukeamisesta kukkaan hänen osaavassa käsittelyssään. Hetken jatkettuaan vastaanottavaisen pillun dildottamista, Miss B työntää dildon pohjaan asti ja jättää sen tekemään työtään lelun syvyyksiin.

Dildon vaimea surina pillussa täyttää muuten hiljaisen huoneen. Miss Bennet noukkii jälleen pöydältä uuden välineen, muhkean wandin. Lelun klitoris suorastaan jo huutaa kosketusta ja Miss käynnistääkin nautinnontuojan pikaisesti painaen sen odottavalle klitorikselle.

Wandin voimakas värinä tekee omaa työtään klitoriksella Miss Bennetin pyöritellessä sitä hitaasti. Lelu alkaa heti liikehtiä nautinnosta ja hengitys muuttuu kuuluvaksi ja raskaaksi. Miss B tietää, ettei lelu kykene kauaa väistämään väistämätöntä.

Miss Bennet nauttii antaessaan lelulleen pakkonautintoa. Näky on kiihottava ja Miss B tuntee omankin hengityksensä muuttuvan kiimasta raskaaksi nähdessään lelunsa nesteitä valuvan pillun ja supistelevan peppureiän.

Toisella kädellään Miss Bennet runkkaa leluaan dildolla pilluun ja toisella pitelee voimakkaasti stimuloivaa wandia klitoriksella. Kiihottava pillun litinä huumaa mielen. Kiiman tuoksuun sekoittuu kahden naisen pillujen sekoittuneet tuoksut.

Miss Bennet huomaa lelunsa jalkojen alkavan täristä tahdottomasti. Tästä hän tietää orgasmin olevan juurikin tuloillaan. Miss B keskittyykin kokonaisvaltaiseen ja reippaaseen pillun käsittelyyn kaikilla käytössään olevilla välineillä.

Lelun saaman ohjeistuksen mukaan laukeaminen on sallittua ja silloin myös ääntely sallitaan. Miss Bennetin katsellessa hurmioituneena, lelu alkaakin voihkimaan äänekkäästi ja selkä kaartuu vahvasti kaarelle. Pillu sykkii punaisena dildon ympärillä orgasmin kourissa. Myös peppureikä supistelee voimakkaasti tapin ympärillä. Miss B joutuukin painamaan tappia sisään, jottei se luiskahtaisi ulos sykkivän anuksen voimasta.

Miss Bennet keventää wandia klitoriksella huomatessaan orgasmihuipun laantuvan. Edelleen syvällä lelunsa pillussa surisevan dildon Miss B sammuttaa, mutta jättää sen kuitenkin vielä paikoilleen.

Lelun hengitys on tasaantunut jo lähes normaaliksi.

Miss Bennet on lopettanut wandilla leikkimisen jo hetkeä aiemmin. Hän siirtyy lelunsa käsien luokse ja vapauttaa ne sidonnasta. Ranteet punoittavat pitkän roikottamisen jäljiltä, mutta lelu pysyy tyynenä ja hiljaa. Miss Bennet hymyilee itsekseen ja on erittäin tyytyväinen lelunsa kuuliaisuuteen.

Varovasti hän löysentää ja irrottaa nipistimet nänneistä ja vetää dildon hitaasti ulos jälkiliukkaasta pillusta.

Tyhjennettyään ihmislelunsa kaikista leluistaan, Miss Bennet kääntää lelunsa makaamaan kyljelleen sängylleen. Itse Miss Bennet asettuu lelunsa naisellista vartaloa myötäilevään lusikkaan.

Miss B suutelee kevyesti lelunsa kaunista niskaa pitäen samalla ohjailevasti kiinni tämän pitkistä ja vapaista hiuksista.

Miss Bennet kiihottuu entisestään tuntiessaan orgasmista raukean, lämpöisen ja alastoman vartalon kiinni itsessään.

Hän päästää hiukset putoamaan omille kasvoilleen ja siirtää kätensä lelunsa pienehkölle rinnalle. Miss Bennet alkaa hellästi puristella ja pyöritellä käteensä juuri sopivaa rintaa. Miss B huomaa lelunsa nännin alkavan uudestaan kovettua kosketuksesta. Hän myös tietää lelunsa nauttivan suuresti hellästä läheisyydestä laukeamisen jälkeen.

Miss Bennet itse kiihottuu nautinnon pitkittämisestä ja pidättäytymisestä. Lelunsa hellä hoivaaminen laukeamisen jälkeen tuo siis myös hänelle suurta nautintoa ja mielihyvää.

Lelun iholla häivähtää hento parfyymin tuoksu, joka kiihottaa Miss Bennetiä. Hän kostuttaa suussaan peukalon ja etusormensa ja palaa hyväilemään jo kovaa nänniä kostutetuin sormin. Miss B puristelee, pyörittelee, venyttää, sivelee, painelee ja nipistelee ja saa käsittelyllään lelunsa hengityksen jälleen aavistuksen kiihtymään.

Miss Bennet painaa omat terhakat rintansa tiukemmin lelunsa selkää vasten ja tuntee samalla omienkin nänniensä olevan aivan kovina. Häpynsä hän painaa pehmeitä pakaroita vasten. Miss B painelee häpykumpuaan hitaasti houkuttelevaa peppua vasten, aivan kuin naiden leluaan syvälle anaaliin hitain ja pitkin työnnöin.

Lelun silmät ovat edelleen peitettynä.

Miss Bennet nautiskelee lelunsa pehmeästä ja lämpöisestä ihosta ja omasta kiimastaan. Miss B tosin kaipaa sisäänsä kookasta ja kovaa kullia, joka tyydyttäisi hänen tarpeensa. Tämä ajatus saa pillun turpoamaan ja sykkimään halusta vielä kiivaammin.

Kesken kiihottavien fantasioiden kivikovasta miehen kalusta, Miss Bennet kuulee ovikellonsa soivan. Lempeästi hän nuuhkaisee lelunsa niskaa ja suutelee sitä hellästi. Vastentahtoisesti Miss Bennet irtautuu lämpimästä ihosta ja siirtyy eteiseen kohtaamaan tulijan.

Ovella seisoo raamikas mies. Miehen astuessa sisään, Miss Bennet antaa tälle nopean halauksen. Mies alkaa välittömästi riisua vaatteitaan ja Miss Bennet huomaa ilokseen mieslelunsa olevan jo mukavan kiihottuneessa tilassa.

Komea kulli seisoo karvattomana ja hieman sykkivänä, kun Miss Bennet ohjaa alastoman lelunsa polvilleen eteensä. Miss B peittää pehmeällä silmikolla myös mieslelunsa silmät. Hetken aikaa Miss Bennet painautuu kiinni lelunsa kasvoihin ja antaa tämän haistella ohuen bodynsa läpi tihkuvaa haluaan.

Miss Bennet johdattaa mieslelunsa seisomaan sänkynsä vierelle. Mieslelun jalkojen eteen lattialle Miss B asettelee pehmeän tyynyn. Hellästi hän ohjaa naislelunsa tyynylle polvi-istuntaan kasvot mieslelun suuntaan. Mieslelun puolikova kalu heilahtelee aivan naislelun huulien edessä. Näky saa Miss Bennetin hieromaan omaa klitoristaan halukkaasti pitsibodynsa läpi.

Nautittuaan hetken kiihottavasta näkymästä, Miss Bennet siirtyy lelujensa viereen. Hän ohjaa naislelunsa kädet kovettumassa olevalle, paksulle kullille ja kiveksille, jotka roikkuvat täysinä odottaen mahdollisuutta purkaa lastinsa.

Naislelu avaa suunsa ja imaisee kullin huuliensa väliin. Heti syvälle kurkkuun ottaen, lelu alkaa imeä äänekkään irstaasti. Miss Bennet siirtää mieslelunsa kädet naislelun pään taakse; toisen käden pitämään tiukasti kiinni hiuksista ja toisen ohjaamaan imemisen rytmiä. Tämän jälkeen Miss Bennet istahtaa tuolin reunalle ja avaa pitsibodynsa haarovälistä. Hän ottaa oman suonikkaan dildonsa ja työntää sen litisevään pilluunsa.

Näky on Miss Bennetistä varsin kiihottava: hänen kaksi leluaan nauttivat toisistaan sokkona, tuntematta toisiaan. Ajatus kiihottaa Miss Bennetiä kovasti. Hän rakastaa omaa rooliaan mahdollistajana ja marionettiensa ohjaajana.

Miss B yrittää pitää dildottamisen tahdin rauhallisena, mutta pillu on asiasta eri mieltä ja vaatii toimintaa valuttaen nesteitään kastellen tuolin reunan.

Lelut jatkavat suihinottoa rauhalliseen tahtiin. Vallitsee täysi hiljaisuus lukuunottamatta dildon vaimeaa surinaa ja naislelun ahnehtivaa imemistä.

Miss Bennet huomaa mieslelunsa kalun olevan aivan valmis, suonikas ja kiiltelevän naislelun syljestä ja kuolasta. Mieslelu hengittää raskaasti ja alkaa vaatia käsillään ja lantiollaan tahdin kiihdyttämistä naislelun päästä kiinni pitäen.

miss bennetin marionetit

Miss Bennet siirtyy lelujensa viereen ja ohjaa mieslelun sykkivine kulleineen makaamaan selälleen sängylle. Sen jälkeen Miss B opastaa naislelunsa istumaan mieslelun jalkojen päälle polvien alapuolelle.

Miss Bennetin ollessa tyytyväinen järjestelyihin, hän itse istuu mieslelunsa päälle ja ohjaa paksun kalun suoraan pilluunsa. Miss B nautiskelee kuuman ja kovan kalun upotessa hitaasti aivan juurta myöten sisäänsä.

Miss B pysähtyy tähän. Nautiskelee tuntemuksesta, täyden tunteesta. Hän puristelee kullin vartta muutamaan kertaan vahvoilla pillulihaksillaan ja näkee mieslelun reaktiosta, että myös tämä pitää pillun tervehdyksestä. Sitten Miss Bennet kumartuu mieslelunsa rinnan päälle ja suutelee tätä pehmein huulin suoraan suulle.

Miss B tietää mieslelunsa olevan suutelija hänen makuunsa: kiusoitteleva, tutkiva, kiireetön ja intohimoinen. Hetken hän nauttiikin kielten ja näykkimisen riemusta, kunnes toteaa olevan mahdotonta pysyä liikkumatta enää pitempään kiihottumisen kasvaessa jatkuvasti.

Miss Bennet antaa naislelulleen merkin koskettamalla tätä hellästi ja samassa hän jo tunteekin pehmeät ja tunnustelevat kädet pakaroillaan. Kädet aloittavat pakaroiden hyväilyn samalla hetkellä, kun Miss Bennet alkaa liikuttelemaan itseään hitaasti sisällään odottavaa kullia pitkin. Hän nousee mieslelun rinnan päältä käsiensä varaan jatkaen samalla pyörittelevää liikettä lantiollaan ja naiden kullia, halulla.

Mieslelun paksu kulli täyttää Miss Bennetin pillun täydellisesti. Miss B hymyilee ollessaan kiitollinen upeasta seksistä lelujensa kanssa.

Miss Bennetin jatkaessa ratsastustaan, hän tuntee jotain pehmeää ja kosteaa peppuaukollaan. Miss B huokaisee ihastuksesta. Naislelu on ohjeistuksen mukaan alkanut hyväilemään kielellään Miss Bennetin tiukkaa peppureikää. Käsillään naislelu samalla levittää Miss Bennetin pakaroita päästäkseen nuolemaan kunnolla. Miss B huokaisee nautinnosta ja keskeyttää liikkeensä hetkeksi keskittyäkseen tuntemaan jäntevän kielen kaikki liikkeet peppuaukollaan.

Mieslelun kädet ovat siirtyneet hyväilemään Miss Bennetin kauniita rintoja, joille Miss B ne ohjasi. Nautittuaan hetken molempien lelujensa täydellisestä huomiosta, Miss Bennet aloittaa pitkän ja rauhallisen liikkeen aivan kullin juuresta terskan päähän asti. Tämä tuntuu jumalaiselta molempien lelujen samalla jatkaessa hyväilyjään.

Miss Bennet tuntee peppuvakonsa olevan naislelun syljestä valuva. Ajatuksesta kiihottuen hän nopeuttaa nussimisen tahtiaan. Miss Bennetin huomatessa mieslelunsa olevan pian lähellä laukeamista, hän lopettaa naimisen ja nousee ripeästi satulasta. Pillusta kuuluu ihanan kiimainen, maiskahtava ääni kullin karatessa pillusta ja läiskähtäessä mieslelun tiukalle vatsalle. Heti Miss Bennetin siirtyessä sivuun, naislelu upottaa Miss Bennetin mehuja valuvan elimen suuhunsa. Miss B pitää ajatuksesta, että naislelu puhdistaa kivikovan kullin hänen pillunesteistään nuolemalla.

Naislelun saattaessa putsaustyönsä valmiiksi, Miss Bennet ohjaa sykkivän kullin polviseisontaan sängylleen. Hän huomaa, että pieni tauko tekee kalulle hyvää orgasmin ollessa turhan lähellä. Naislelun Miss B ohjaa konttausasentoon kullin eteen.

Miss Bennet painelee ja pyörittelee tappia rauhassa naislelun pepussa. Hetken tätä jatkettuaan, Miss Bennet vetää tapin ulos hitaasti rentoutuneesta peräsuolesta. Näky on herkullinen. Miss B ottaa sormiinsa liukkaria ja sivelee naislelunsa peppuaukon ympäristön huolella. Hän ei malta vastustaa kiusausta ja upottaa liukkaan peukalonsa odottavaan peppuaukkoon.

Naislelu sävähtää nautinnosta ja Miss B työntelee sormeaan muutaman kerran avonaiseen ja napakkaan peppureikään. Valmisteltuaan naislelunsa mieleisekseen, Miss Bennet siirtyy mieslelunsa puoleen. Hän nuuhkaisee kuitenkin ensin pepussa seikkaillutta peukaloaan ja upottaa sen sitten suuhunsa maistellen naislelunsa makua.

Saatuaan sormensa puhtaaksi, Miss Bennet ottaa jälleen liukkaria kämmenelleen ja laskee sen sitten hieman jo rauhoittuneelle kullille.

Hän aloittaa rivakan runkkaamisen levittäen samalla liukkautta koko komean elimen varrelle. Miss Bennet nauttii läpsähtelevästä äänestä pallien iskeytyessä hänen käden syrjäänsä.

Mieslelua ei tarvitse kauaa lämmitellä, kun kulli taas seisoo tanassa jäykkänä ja kireänä.

Miss B ohjaa mieslelun naislelun pepun läheisyyteen ja laskee kullin pakaroiden päälle kiimasta kiiltelevänä. Miss B havaitsee naislelun peppureiän olevan houkuttelevasti avoin.

Miss Bennet perääntyy, istuu jälleen tuolinsa reunalle, ottaa dildon käteensä ja jää tyydyttämään itseään seuraten samalla tapahtumia sängyllä.

Mieslelu haparoi sokkona edessään olevia pakaroita. Kädet löytävät nopeasti peppuvaolle ja liukkaalle ja avoimelle
peppureiälle. Mieslelu ymmärtää välittömästi, mitä Miss B haluaa hänen seuraavaksi tekevän.

Kullin pää kutittelee jo peppureikää ja mieslelu painaa terskan tunnustellen sisään. Pienen vastustuksen jälkeen iso kulli alkaa uppoamaan aukkoon hitaasti. Naislelunsa hengityksestä ja eleistä Miss B huomaa, miten paljon tämä nauttii peppuunsa tunkeutuvasta vieraasta. Mieslelun työnnyttyä rauhallisesti isolla kalullaan pohjaan saakka, hän aloittaa kiihottavan peppureiän panemisen, kiihtyvällä tahdilla.

Miss Bennet ihailee silmiensä edessä avautuvaa näkymää: kaksi sokkoa, toisilleen tuntematonta lelua naimassa toisiaan hänen sängyllään himoa hehkuen. Miss B nauttii näystä kaikilla aisteillaan: nussimisen ihanista äänistä, kiiman ja hien tuoksuista, naislelun mausta suussaan ja dildon kiihtyvästä tahdista pillussaan.

Toinen käsi hyväilee klitorista toisen käytellessä dildoa. Miss Bennet tuntee, ettei pysty enää kauaa pidättelemään laukeamistaan. Samalla hän huomaa, että myös mieslelu on lähellä huippuaan. Tämän kädet pitävät tiukasti kiinni naislelun lantiosta kullin upotessa vauhdilla pepun uumeniin. Naislelu voihkii ja inisee pienesti ison ja paksun kalun jokaisella työnnöllä. Miss B huomaa naislelun kasvoilla hymyn häiveen ja tietää, että tämä nauttii kunnolla ottamisesta.

Miss Bennet tuntee, ettei pysty viivyttämään nautintoaan enää hetkeäkään. Hän alkaa myös voihkimaan ääneen ensimmäiset aallot tuntiessaan pitäen samalla silmänsä tiukasti parissa, joka nussii nautintonsa huipulla hänen sängyllään.

Kun mieslelu kuulee Miss Bennetin, alkaa hän sykkimään spermaa naislelun peppuun naiden tätä koko laukeamisen ajan voimakkaasti. Sekä Miss Bennet että mieslelu laukeavat kumpikin pitkään ja äänekkäästi. Sperma valuu naislelun pepusta vakoa pitkin pillulle asti.

Mieslelu vetää kutistuneen kalunsa ulos naislelusta. Miss Bennetin raukea ja rauhallinen olemus ohjaa mieslelun sängylle makaamaan, saaneena ja tyydytettynä.

Naislelun Miss B ottaa mukaansa eteiseen, jossa poistaa lelultaan varovasti silmämaskin. Naislelu räpyttelee slmiään valossa ja Miss Bennet kietoo hänet tiukkaan syleilyyn. Hän ottaa lelunsa kasvot käsiensä väliin ja suutelee tätä hellästi, kiittäen. Irrottauduttuaan Miss Bennet kuulee naislelun siirtyneen kylpyhuoneeseen peseytymään.

Miss Bennet palaa sängylle. Mieslelu lepää raukeana selällään, kullin päässä kiiltelee yksinäinen spermatippa. Miss B nuolaisee sen suuhunsa. Siirtyen lelunsa viereen sängylle, hän poistaa myös mieslelun silmämaskin.

Miss B kynsii, silittelee ja hellii leluaan niin kauan, kunnes kuulee ulko-oven käyvän ja naislelun poistuneen asunnosta.

Miss Bennet suutelee leluaan pitkään ja hellästi. Toisenkin lelun poistuessa siistiytymään, Miss B jää raukeana makoilemaan mukavaan sänkyynsä.

Mieleltäänkin hyvin virkistyneenä, hän alkaa jo mielessään suunnittelemaan seuraavan kohtaamisen käsikirjoitusta…

miss bennetin marionetit