Miss Bennetin lukuhetki

Miss Bennetin lukuhetki

Miss Bennet istuu kotinsa ruokapöydän ääressä lukien hiljaisuudessa historiallista romaania. Hän on pukeutunut romaanin hengen mukaisesti vaaleaan, keveään ja pitkään A-linjaiseen kesämekkoon ja hiuksensa hän on kietaissut löysälle nutturalle muutaman vallattoman suortuvan valuessa seksikkäästi kasvoille. Kevyt meikki ja sipaus tuoksua, kynnet kauniisti lakattuina hän tuntee olonsa hyväksi ja haluttavaksi.

Miss Bennet on luopunut alusvaatteiden käytöstä ja mekko korostaakin linjauksensa takia kauniisti hänen rintojaan nostaen ne näyttävästi esille ja koholle. Rinnat kohoilevat kauniisti hengityksen tahtiin, joka onkin hieman kiihtynyt. Miss Bennet keskittyy kirjan romanttiseen tarinaan ja eroottiseen kohtaukseen päästyään hengitys kiihtyy entisestään ja hän tuntee myös jalkovälissään tihkuvaa kosteutta. 

Miss Bennet korjaa asentoaan tuolilla. Hän siirtyy istumaan aivan tuolin etuosaan ja samalla hän nostaa pitkän mekkonsa helman syliinsä ja levittää jalkansa täysin levälleen. Posliiniksi ajeltu, kosteudesta jo kiiltelevä pillu paljastuu Miss Bennetin jalkovälistä ja kiittää viileästä ilmavirrasta, jonka  se kohtaa jalkojen avauduttua. Miss Bennet hymyilee jatkaessaan lukemista, kun vieno pillun tuoksu saavuttaa hänen nenänsä ja hän huokaisee nauttiessaan tuosta himon tuoksusta.

Miss Bennet uppoutuu takaisin kirjansa pariin muutaman sivun ajaksi pillun ollessa pöydän alla avoinna kuin kaunein kukkanen. Hetken päästä hän laskee rauhallisesti toisen kätensä pöydän alle paljaalle, pehmeälle reidelleen ja läpsäyttää kättään kevyesti pariin kertaan reittään vasten. Välittömästi pöydän alta alkaa kuulua liikettä ja Miss Bennet palaa tyytyväisenä ja odottaen kirjansa pariin. 

Pian Miss Bennet tuntee lämpimän hengityksen jalkojensa välissä, sisäreisillään. Jo pelkästään tuo saa pillun aukeamaan vieläkin enemmän ja janoamaan kosketusta. Hän tuntee lämmön liikkuvan hitaasti jalasta toiseen, vältellen kuitenkin pillun aluetta. Tämä tekee Miss Bennetin kiimasta hulluksi. Hän huokailee yrittäen keskittyä kirjaansa, mutta lukeminen alkaa olla hankalaa kehon vaatiessa aivan muunlaista toimintaa. 

Lopulta hän tuntee lämpöisten ja pehmeiden huulten pysähtyvän suoraan klitorikselle painautuen pehmeästi siihen kiinni. Miss Bennet sävähtää nautinnosta ja kosketuksen hellyydestä ja huokaisee ääneen hiljaisessa asunnossa. Ensi kosketuksesta selvittyään hän toteaa hymyn vain leventyneen kasvoillaan odotuksesta ja nautinnon jännityksestä.

Kosteat huulet aloittavat hitaat ja määrätietoiset suudelmat Miss Bennetin klitalla. Hän nauttii viipyilevästä kiiman tunteesta, kiireettömyydestä, jossa mielikuvitukselle jää runsaasti tilaa. Pikkuhiljaa suudelmat siirtyvät alaspäin kohdatakseen täysin avonaisen ja halua valuvan pillun. Miss Bennet tuntee, kuinka kuuma ja paksu kieli työntyy hitaasti ja vahvasti hänen sisäänsä ihanan litinän saattelemana. Hän kiemurtelee nautinnosta ja haluaisi liikutella lantiotaan kieltä vasten ja nussia itselleen nopean orgasmin. Hän malttaa kuitenkin mielensä tietäen, että parempaa on vielä tulossa. 

Pöydän alla kieli ja huulet jatkavat hidasta työskentelyään. Miss Bennet kuulee raskaan ja kiihkeän hengityksen jalkojensa välistä pillun nuolemisen ja suutelemisen lomasta. Hän tuntee mekkonsa helman jo olevan märkä kaikista valuvista nesteistä. Miss Bennet tietää kielen ja huulten rakastavan hänen kiimapilluaan ja nauttivan sen huomioimisesta yli kaiken. Niinpä hän nauttiikin rauhassa keskittyen omaan nautintoonsa, kirjan parissa tietenkin. Miss Bennet tuntee, kuinka kieli laajentaa nuolemistaan koko pillun alueelle pitäen tahdin edelleen hyvin rauhallisena.

Miss Bennet oli valmistautunut päivän lukuhetkeensä laittamalla anaalitappinsa paikoilleen jo hyvissä ajoin. Nyt paine pepussa tuntuu hyvältä ja lisää kiihkoa entisestään painaen juuri oikeista kohdista. Miss Bennet vaihtaa jälleen asentoaan tuolilla, nyt hieman takanojaan, joka mahdollistaa pöydän alta näkymät tapin punaiseen timanttiin.

Miss Bennet toteaa asian olevan huomioitu pöydän alla, koska kieli ja huulet siirtyvät liian nopeasti tavoittelemaan kiiltelevää timanttia. Hän laskeekin jälleen kätensä ripeästi reidelleen ja tällä kertaa läpäyttää  reittään napakasti kerran. Heti tämän tapahduttua Miss Bennet tuntee kielen ja huulten vetäytyvän peppuaukoltaan takaisin ennalta sovittuihin ja sallittuihin paikkoihin. Hidas nuoleminen jatkuu ja Miss Bennet hymyilee tyytyväisenä ja sipaisee kevyesti kädellään pöydän alla ahkeroivaa sileää poskea.

Miss Bennet haluaa keskittyä välillä kirjaansa, jonka lukeminen ei ole hetkeen edistynyt lainkaan. Niinpä kielen ja huulten jatkaessa rauhallista nuolemista pöydän alla, Miss Bennet keskittyy seuraavan vartin vain kirjaansa. Välillä huokaisten syvään nautinnosta, jos kieli ja huulet osuvat pillulla herkkään kohtaan. Asunnossa on aivan hiljaista, vain mehevä kostean pillun litinä säestää Miss Bennetin lukurauhaa. 

Miss Bennet on juonut normaalia runsaammin ennen lukuhetkeään ja nyt hän tunteekin kovaa tarvetta virtsaamiselle. Paine tuntuu rakossa kovemmalta tapin painaessa pepussa. Tunne on samalla erittäin kiihottava ja pakottava. Hän tunnustelee oloaan ja kiihottavaa ajatusta virtsaamisen tarpeesta. Miss Bennet nautiskelee mielessään mielikuvasta pissiä mihin ja koska vain haluaa, ilman häpeää tai pidättämistä.

Hän tuntee väsymättömät huulet ja kielen himosta turvonneella pillullaan. Miss Bennet tietää, että kieli ja huulet nauttivat kaikesta hänen niille suomista lahjoistaan, joita hän voi itsestään tarjota. Niinpä hän ei mielessään vastustele ajatusta nautinnollisesta helpotuksesta suoraan kielelle ja huulille.

Miss Bennetin lukuhetki

Miss Bennet laskee jälleen toisen kätensä reidelleen ja tällä kertaa silittää omaa reittään hellästi. Välittömästi hän tuntee kielen ja huulten terästäytyvän ja liimautuvan tiukemmin kiinni koko pillun ympärille. Miss Bennet nauttii tunteesta, kuinka koko turvonnut pillu on kielen ja huulten kosteassa syleilyssä. Hän yrittää vielä keskittyä lukemiseen, mutta paine rakossa on jo liian kova ja Miss Bennet tuntee, ettei pysty pidättämään enää kauaa. Niinpä hän rentouttaa itsensä ja meinaa laueta kiimasta, jonka ajatus virtsaamisesta kielelle ja huulille hänessä herättää. 

Hetken hän vielä pystyy pidättämään, mutta tarve kasvaa liian suureksi ja nautinnosta huokaisten hän tuntee, kuinka kuuma virtsa alkaa valumaan ulos. Miss Bennet kontrolloi suihkua parhaansa mukaan, että kieli ja huulet ehtisivät maistamaan ja nielemään mahdollisimman paljon valuvasta nesteestä. Kieli ja huulet tekevät pöydän alla parhaansa, mutta osa pissistä pääsee valumaan pitkin Miss Bennetin peppua, reisiä, tuolia ja lopulta myös jalkoja pitkin lattialle saakka. Lämmin virtsa tuntuu kiihottavalta valuessaan pitkin sääriä, Miss Bennet toteaa mielessään. Hän huohottaa nautinnosta ja vapauden tunteesta ja tunne on uskomattoman nautinnollinen. Helpotuksen aalto alkaa vallata mieltä ja kehoa.

Miss Bennet tuntee kielen ja huulten ahkeroivan pöydän alla ensin nuollen pillun ja pepun alueen puhtaaksi, sitten siirtyen Miss Bennetin jalkoihin nuollen jokaisen valuneen pisaran. Kun hän tuntee kielen saavuttavan nilkkansa, Miss Bennet nostaa jalkaa ilmaan ja tuntee vahvojen käsien ottavan jalan hellään kannatteluun. Tämän jälkeen hän tuntee jokaisen varpaansa saavan huomiota kiirehtimättä, imien ja nuollen.

Lattialle tuolin eteen on asetettu puhdas ja kuiva pyyhe, jolle kieli ja huulet laskevat puhtaan jalan varovasti. Toinen jalka saa saman käsittelyn ja varpaiden imemisen ääni saa Miss Bennetin pillun jälleen valumaan kiimanesteitä kastellen mekon helmaa entisestään. Hän myös tuntee ja kuulee kiihkon, minkä varpaiden imeminen on pöydän alla saanut aikaan. 

Kun Miss Bennet on tyytyväinen jalkojensa puhtauteen, hän jälleen läpäyttää reittään muutaman kerran. Nyt hän tuntee valtavan kiihkon, jolla kieli ja huulet painautuvat uudestaan pillun kimppuun. Kieli työntyy heti kuumana ja vaativana sisään ja aloittaa nopeamman naimisen. Miss Bennet sävähtää himosta ja tietää, ettei voi pidätellä laukeamistaan enää pitkään.

Hän ei rajoita kielen ja huulten toimintaa pillullaan enää lainkaan ja tunteekin vaativamman imemisen, nuolemisen ja kielellä nussimisen koko pillunsa alueella klitorista unohtamatta. Kielen naidessa kiivaasti pillua, klitta hieroutuu kiihottavasti nenää vasten. Miss Bennet huohottaa nautinnosta ja tarrautuu molemmin käsin kiinni pöydän reunoihin.

Hän tuntee tutut alkuväristykset kehossaan ja antaa voimakkaan orgasmin viedä hänet kokonaan mukanaan. Tiedostamattaan hän kääntää samalla päänsä takakenoon nautinnosta ja valittaa hiljaa ääneen. Supistukset seuraavat toisiaan ja Miss Bennetin vartalo värähtelee voimakkaasti nautinnon rajuudessa. Hän unohtaa kaiken ympärillään olevan ja keskittyy vain itseensä ja nautintoonsa tavalla, jota kieli ja huulet myös riemulla seuraavat ja ylläpitävät. 

Pöydän alla kieli ja huulet jatkavat pillun nussimista, mutta tahti rauhoittuu Miss Bennetin palatessa hitaasti tähän todellisuuteen. Pillu sykähtelee edelleen, mutta laantuvalla tahdilla ja kieli käy välillä lipaisemassa varovasti ja hellästi myös klitorista. Miss Bennet tuntee rentouden ja uskomattoman hyvän olon tunteen valtaavan itsensä kokonaan. Hän tuntee kielen ja huulten hellästi painelevan lauennutta ja avonaista pilluaan. 

Miss Bennet nauttii kosketuksesta, mutta yhtäkkiä hän tuntee jälleen jotain märkää ja lämmintä valuvan pitkin jalkateriään. Hän tunnistaa sykäyksittäin purkautuvan nesteen  spermaksi. Kieli ja huulet on kiimassaan lauennut hänen jaloilleen samalla kuitenkin keskittyen hänen pillunsa jälkihoivaan.

Ohjeistuksessaan ennen tapaamista, Miss Bennet oli kehottanut kieltä ja huulia juomaan runsaasti vettä, mutta ehdottomasti kieltänyt virtsaamisen ennen tapaamista ja sen aikana. Laukeamista hän sen sijaan ei ollut kieltänyt ja Miss Bennet hymyileekin nyt tyytyväisenä kuuliaisuuteen, mitä kieli ja huulet osoittivat. Hän osoittaa tyytyväisyytensä sipaisemalla uudestaan poskea hellästi ja hieman viipyen kosketuksessa. 

Miss Bennet läpäyttää jälleen reittään kerran ja tuntee kielen ja huulten vastahakoisen vetäytymisen pillultaan. Hän ojentaa pöydän alle uuden puhtaan pyyhkeen, jolla kieli ja huulet puhdistavat jälleen Miss Bennetin jalat.

Tämän jälkeen Miss Bennet nousee tuolilta, laskee hameensa alas ja antaa kielelle ja huulille luvan mennä vessaan helpottamaan oloaan. Pian hän kuuleekin voimakkaan virtsaamisen äänen ja hymyilee itsekseen täydelliselle lukuhetkelleen.

Miss Bennetin lukuhetki