Kuin kala vedessä

kuin kala vedessä

Täydellinen kesäaamu.

Foxy täyttää keuhkonsa viileällä aamuilmalla ja sukeltaa.
Raikas vesi saa paljaan ihon kananlihalle ja nännit kovettumaan hetkessä.
Edellisen yön kiihkeän rakastelun jäljet ja tuoksut peseytyvät pois kirkkaassa järvivedessä.

Foxy sukeltaa pitkälle, kunnes polttava tunne keuhkoissa ajaa hänet pintaan.
Kirkas aamuaurinko välkehtii veden pinnalla ja Foxy hymyilee upealle, uudelle aamulle.

Rivakasti Foxy ui takaisin rantaa kohti, juuri siihen, missä jalat yltävät pohjaan vain pään jäädessä veden pinnalle. Foxy nauttii hetken täydellisestä hiljaisuudesta, vain linnut seuranaan. Leppeässä tuulessa maistuu kesä ja nuolaistessaan olkapäätään, myös häivähdys suolaista hikeä viime öisten leikkien jäljiltä.

Foxy katselee rantaan. Puiden varjossa hän näkee teltan, missä viimeöiset kiimanhetket koettiin. Hän tuntee sykäyksen pillussaan antaessaan ajatustensa palata kiihkeään ratsastamiseen miehen isolla kullilla, ihanaan yhtäaikaiseen laukeamiseen ja nukahtamiseen päällekkäin ja sisäkkäin, pillu spermaa valuen.

Ajatustensa askarrellessa viime yön tapahtumissa, Foxy tuntee tarvetta kosketella itseään hellästi. Laskien molemmat kätensä vedestä viileille ja liukkaille pakaroilleen, hän hyväilee niitä pyöritellen ja kevyesti puristellen.

Pepulta kädet jatkavat hitaasti matkaansa kylkien kaaria mukaillen ylemmäs. Foxy nauttii muodokkaasta vartalostaan ja tietää myös miehen rakastavan hänen muotojaan.

Kämmenet hakeutuvat kupeiksi rintojen päälle ja kovat nännit tuntuvat viileinä käsiä vasten.

Foxy on kääntänyt kasvonsa aurinkoa päin ja nauttii lämmöstä suljetuin silmin. Samalla nauttien kasvavasta lämmöstä jalkojensa välissä. Foxy kaipaa itsensä koskettelua, piilossa muiden katseilta veden alla.

Levittäen hieman enemmän jalkojaan, Foxy tuntee veden liikkuvan pillullaan ja nauttii tuntemuksesta.

Kädet hyväilevät edelleen aamuraukeasti rintoja ja Foxyn mielikuvitus vie hänet kauas fantasiamaailmaan.

Mielikuvissaan hän harrastaa kiireetöntä seksiä vedessä kahden tuntemattoman miehen kanssa. Ajatus on Foxysta niin kuumottava, että toinen käsistä lähtee laskeutumaan kohti klitorista.

Sormen painautuessa nipukkaa vasten, Foxy huokaisee ääneen nautinnosta ja aloittaa vedestä liukkaan klitan varovaisen hyväilyn. Toinen käsi jatkaa kauniiden rintojen hyväilyä vuorotellen. Puristaessaan nännejä sormiensa välissä, Foxy tuntee välittömän yhteyden myös pilluunsa.

Klitoriksella oleva sormi kiihdyttää hieman tahtia ja käy vierailulla pikaisesti myös pilluhuulten välissä. Märkää on, toteaa Foxy mielessään hymähtäen. Ja märkyys ei johdu vedestä.

Foxyn ajatukset palaavat jälleen viime yöhön ja miehen sormiin, jotka olivat runkanneet pillua voimakkaasti Foxyn samalla ratsastaessa anaaliin miehen päällä.

Näkymään, kuinka oli squirtannut miehen päälle nautinnosta huutaen. Muisto saa käden hakeutumaan rinnoilta peppuaukolle ja tunnustelemaan ja hyväilemään sitä hellien.

Foxy jatkaa klittansa hyväilyä ja samalla työntää peukalonsa vieläkin rentoon peppureikäänsä. Sormi liukuukin vaivattomasti sisään ja Foxy työntelee sormeaan sisään ja ulos nautiskellen samalla myös vedestä, jota imeytyy hänen sisäänsä jokaisella sormenliikkeellä.

Foxy tuntee halunsa taas vahvasti heräävän ja toteaa mielessään himojensa lähes päivittäin vain yltyvän seksin ollessa keskiössä hänen elämässään.

Foxy ja mies ovat saapuneet syrjäisään leiripaikkaan pienen järven rannalle muutamaa päivää aiemmin. Yhteisen retken tarkoitus on toisistaan ja luonnosta nauttiminen. Tähän asti reissun ydin on täydellisesti toteutunut ja he ovat saaneet olla täysin rauhassa, vain toisiinsa keskittyen.

Foxy nauttii heräävän päivän tunnusta, veden tunteesta ihollaan ja omista käsistään, jotka tutkivat jo ahnaasti hänen molempia reikiään.

” Huomenta!”, kuuluu yhtäkkiä iloisesti rannalta.
Foxy säpsähtää takaisin tähän hetkeen omista kiimaisista mielikuvistaan ja kääntyy ääntä kohti.

Veden rajassa seisoo pitkä ja hoikka mies, tukka pörrössä ja virne suupielessä. Rento alastomuus on karkkia Foxyn silmille ja mielelle jo valmiiksi kiihottuneessa tilassa.

Katse kiinnittyykin nopeasti miehen jalkoväliin ja komeaan kulliin, joka lepotilassakin on kiihottavaa katseltavaa.

Mies jatkaa virnistelyään rannalla aivan kuin tietäisi, mitä Foxy veden alla puuhailee.

”No huomenta ihana”, Foxy huikkaa takaisin flirttaillen ja hieman tukahtuneella äänellä. Samalla hän nostaa molemmat kätensä ilmaan kuin antautumisen merkiksi ja nauraa ääneen jäätyään kiinni itse teosta.

Mies rannalla yhtyy nauruun ja kaappaa hieman kovettuneen kalunsa tottuneesti kouraansa. Muutama veto eestaas koko kalun pituudelta ja Foxy ei ole enää ainoa kiihottunut leiripaikalla.

Mies lähtee astelemaan veteen kohti Foxya kulli kourassaan. Koko matkan molemmat katselevat toisiaan silmiin, flirttaillen toisilleen. He kohtaavat veden yltäessä Foxya puolireiteen.

Paljaat vartalot kietoutuvat toisiinsa ja Foxy tuntee miehen ihon lämmön omaa, viileää ihoaan vasten. Huulet kohtaavat toisensa tunnustellen, kielet maistelevat toisiaan. Miehen jo kova elin painaa kuumottavana tiukasti heidän välissään.

Pitkän ja hellän halauksen jälkeen mies kuiskaa Foxyn korvaan: ”En oo käyny vielä aamukusella, huvittaisko neitiä auttaa?”. Foxya ei tarvitse kahta kertaa kysyä. Liukkaasti hän sujahtaa miehen kainalon ali selkäpuolelle ja painautuu tämän pakaroita vasten vatsallaan.

Kädet liukuvat odottavalle kalulle toisen käsistä jäädessä hellästi pitelemään seisovaa kullia toisen yltäessä koskettelemaan kevyesti virtsa-aukkoa. Foxy tuntee kuinka miehen vartalo on jännittynyt ja hän tietää saavansa pian lämpöisen suihkun kädelleen.

”Nyt tulee”, mies ähkäisee hiljaa ja Foxy kurkistelee tapahtumaa miehen kainalon alta. Samassa ensimmäinen, keltainen suihku kaartaakin ujosti kullin päästä veteen. Foxy henkäisee ääneen ihastuksesta ja ohjailee toisella kädellään suihkun suuntaa kullia käännellen.

Ensimmäisen ujon kaaren jälkeen mies rentoutuu ja virtsaa alkaa lentämään koko ajan vahvistuvalla paineella. Foxy hyväilee kullin päätä ja kuljettaa kättään suihkuun ja sen läpi.

Välillä hän sivelee kusesta kostunutta kättään pitkin kullin vartta, terskaan asti. Mies nauttii näkymästä ja avustavista käsistä, eikä seisokki laske virtsaamisen aikana lainkaan.

Foxyn huomatessa kusen olevan hiipumassa, hän kiepsahtaa vielä nopeasti takaisin miehen eteen ja laskeutuu alemmas. Terskan pää osuu juuri täydellisesti Foxyn timmien tissien väliin ja lopun virtsan Foxy antaakin valua tissivakoaan pitkin veteen asti.

Foxy puristi käsillään rintansa kalun ympärille siirryttyään etupuolelle. Nyt virtsan loppuessa kulli onkin nätisti paketoituna vedestä ja kusesta liukkaiden tissien välissä.

Foxy huomaa vielä viimeisen pisaran puristuvan ulos kullin päästä ja nuolaisee sen suuhunsa. Maku on voimakas ja suolainen. Foxy maistelee tyytyväisenä ja nostaa katseensa mieheen. Miehen ilmeestä ei voi erehtyä. Kiima aivan loistaa silmistä.

Foxy rakastaa miehen herkästi seisovaa ja halukasta kyrpää. Isoa terskaa, joka lähes yksinään täyttää jo suun. Foxyn ranteen vahvuista kullin vartta, joka täyttää kaikki muut aukot hänessä täydellisesti. Pitkää kullin vartta, joka kutittelee kovemmassa menossa Foxyn sisuskaluja kivun rajamaille saakka.

”Tule”, Foxy tarttuu miehen kaluun määrätietoisesti ja lähtee kuljettamaan tätä syvemmälle veteen.

Foxy pysähtyy syvyyteen, jossa kulli peittyy reilusti veden alle seisokin ollessa päällä. Vesi on lämmennyt aamun edetessä ja on kuin linnunmaitoa iholla. Veden lämpötila ei vaikuta kullin olotilaan, vaan kyrpä seisoo komeasti myös veden alla.

Foxy pitää toisella kädellään kiinni kullin varresta, vetää syvään henkeä ja sukeltaa.

Hapuillen tummassa vedessä kätensä suuntaan, Foxy tuntee pehmeän ja turvonneen terskan osuvan ensin poskeensa. Ripeästi navigoimalla oikeaan suuntaan, Foxy upottaa kyrvän huuliensa väliin imaisten koko ison terskan suuhunsa.
Foxy pitää huulensa tiukasti terskan ympärillä ja hyväilee kullin päätä kieltään pyöritellen.

Foxy on aina ollut loistava uimari ja sukeltaja, joten kielileikki jatkuu hyvän aikaa ennen pakottavaa tarvetta päästä ottamaan happea. Foxy ei haluaisi päästää tiukaksi paisunutta ja pingottunutta terskaa suustaan, mutta ilmaa on pakko pian saada.

Viimeiseen asti Foxy pysyttelee pinnan alla ja ponnahtaessaan pintaan hengittämään, huohottaa muutaman kerran syvään. Mies kääntää kädellään Foxyn kasvot omia kasvojaan kohti ja heittää tälle ihailevan lentosuukon.

Foxyn hymy leviää, hän ottaa uudestaan happea ja sukeltaa takaisin kullin luokse. Nyt hän upottaa kyrvän niin syvälle suuhunsa kuin vedessä pystyy. Ja aloittaa rytmikkään imemisen pitkin kalun vartta.

Foxyn jatkettua miestä kiihottavaa suihinottoa jonkin aikaa, hän huomaa miehen kiiman olevan lähellä pistettä, jota ei kannata ylittää nauttiakseen haluttavasta kalusta vielä pitempään.

Samassa Foxy tunteekin miehen kädet hiuksissaan. Kunnon otteen saatuaan, mies vetää Foxyn ylös vedestä eteensä.
Foxy on hieman hengästynyt pitkistä sukelluksistaan, ja mies antaakin hänen tasailla hengitystään silitellen samalla vettä valuvia, vaaleita hiuksia.

Molemmat hymyilevät toisilleen ja mies kumartuu suutelemaan Foxya ahnaasti. Samalla hän nostaa Foxyn syliinsä pakaroista käsillään tukien. Hetken he suutelevat toisiaan näin, veden kannatellessa miellyttävästi asentoa.

Miehen kova ja pysty iso kyrpä kutittelee Foxyn pillua houkuttelevasti. Mies siirtyy vedessä muutaman askeleen syvemmälle ja kääntyy kasvot rantaa kohden.

”Haluatko jotain isoa ja kovaa sisääs?”, mies kuiskaa Foxyn korvaan. Foxy kohtaa miehen himokkaan katseen.
”Kyllä kiitos! Haluan. Heti.”, Foxy vastaa halusta käheällä äänellä. Miestä ei tarvitse houkutella enempää.

Foxy tuntee miehen käsien nostavan häntä pakaroista suoraan kivikovan kullin päälle. Foxyn tuntiessa vedessäkin lämpimältä tuntuvan terskan pillullaan, hän inisee jo halusta saada koko komeus sisäänsä.

Mies alkaakin välittömästi painaa Foxya alaspäin kullin samalla upotessa avonaiseen ja kiimaiseen pilluun. Foxy huokaa nautinnosta saadessaan vihdoin täytettä tyhjään vittuunsa.

Mies painaa itsensä heti täysin hänen sisäänsä ja pysähtyy tunnustelemaan syvyyksiä. Foxy nauttii ollessaan täynnä miestä. Hetken molemmat vain fiilistelevät upeaa kesäpäivää, sen ääniä, tuoksuja ja tunnetta auringon lämmöstä alastomilla vartaloilla. Samalla nauttien toisistaan ja luonnonkauniista, ihmisvapaasta piilopaikastaan.

kuin kala vedessä

Foxyn katse kiinnittyy keskellä järveä uivaan lintupariskuntaan samalla, kun mies alkaa hitaasti nostaa häntä pepusta ylöspäin. Pientä liikettä syvällä pillussa.

Foxyn oma paino painaa hänet kiinni kalun juureen. Aamurakastelu järvessä on molemmista ihanaa ja täydellinen alku päivälle.

Kumpikin haluaisi kiihdyttää tahtia halun yltyessä. Liike kasvaakin terskaan asti ja jokainen työntö saa veden pinnalla aikaan pienen aallokon. Loiskahtava ääni kuuluu ihojen osuessa märkinä toisiinsa.

Foxy painaa jälleen sormensa klitorikselle. Mies huohottaa jo ääneen ponnistuksesta ja himosta. Pitäen kiinni toisella kädellään miehen niskan takaa, Foxy jatkaa aiemmin keskeytynyttä runkkausta sormillaan.

Mies hyväilee Foxyn avonaista peppuaukkoa nostellessaan tätä kalunsa vartta pitkin.

”Voi helvetti tunnut niin hyvältä..”, Foxy inisee miehelle. Miehen sormien nussiessa anaalia, Foxy muistaa aiemman fantasiansa ja mielessä välähtää halu tuplapenetraatioon.

Jo pelkkä ajatus saa Foxyn kiihottumaan entisestään ja hieman rauhoittamaan klitan hyväilyä. Hän ei halua vielä laueta vaan nauttii enemmän nautinnon pitkittämisestä.

Myös mies hidastaa liikettään tuijottaen samalla lasittunein silmin rantaan. Muutaman syvän huokaisun jälkeen Foxy huomaa miehen kasvoilla oudon ilmeen. Aikoessaan juuri kysyä asiasta, mies kääntyy kääntäen Foxyn kasvot kohti rantaa. Silloin miehen ilmeen syy selviää myös Foxylle.

Vesirajassa seisoo muukalainen. Hyvinvarusteltu sellainen. Eikä pelkästään retkeilyvarusteidensa osalta. Foxy tuijottaa muukalaista suoraan silmiin ja näkee niistä polttavan himon. Suuri ja paisunut kyrpä saa kyytiä muukalaisen vedellessä sitä suurella kourallaan edestakaisin.

Rinkka on riisuttu rantahiekalle muukalaisen viereen ja mitään riisumatta muukalainen on kaivanut kalunsa esiin housujensa sepaluksesta.

Foxysta näky on upea. Hän tajuaa muukalaisen seuranneen heidän naimistaan rannalta jo pitkän aikaa. Samoin Foxy ymmärtää miehen tienneen tirkistelijästä ja sallineen näin tapahtua.

Muukalainen jatkaa häpeilemättä rauhallista runkkailuaan rannalla. Foxy katselee miestä silmiin ja näkee niiden hymyilevän ilkikurisesti. Mies myös nyökäyttää päätään. Hän tuntee Foxyn kuumimmat fantasiat.

Foxy heittää pienen ja ihastuneen lentosuukon miehelle ja välittömästi huikkaa kohti rantaa: ”Tuutko mukaan?”.
Ennen kuin Foxyn kysymys häipyy tuuleen, muukalainen on jo aloittanut riisumisen. Vaatteiden alta paljastuu jäntevä ja lähes karvaton miehekäs vartalo, jota Foxy katselee hyväksyvästi.

Mies on liikutellut Foxya pienesti koko ajan ja muukalaista katsellessaan Foxy tuntee vittunsa turpoavan kuumemmaksi kuin aikoihin.

Samassa muukalainen jo kahlaakin heidän luokseen näyttävä kyrpä tanassa. Muukalaisen päästyä kosketusetäisyydelle, Foxy nappaa saapuvan kullin käteensä tutustuakseen hieman tulokkaaseen.

Erektio on mahtava ja Foxy runkkaa muutaman vedon hymyillen samalla tyytyväisenä muukalaiselle.

”Kakkonen on sulle”, Foxy sanoo olkansa yli taakseen siirtyneelle muukalaiselle. Hän tuntee vieraan vartalon painautuvan kiinni selkäänsä ja isojen kourien siirtyvän rintojensa päälle.

Muukalainen aloittaa tissien ahnaan hyväilemisen painaen samalla kovan elimensa vasten Foxyn pakaroita. Foxy jatkaa pillunsa hyväilyä ja mies liikuttelee kulliaan hänen pillussaan tasaiseen tahtiin.

Foxy tuntee muukalaisen karheat huulet niskassaan ja sävähtää nautinnosta.
Muukalainen näykkii Foxya leipoen samalla pystyjä rintoja, jotka mahtuvat helposti tämän kämmeniin. Muukalaisen kova kalu painaa vaativana Foxyn persettä ja selkää vasten.

Foxy tuntee miehen hitaasti vetäytyvän ulos pillustaan. Nesteistä kiiltelevä kyrpä ponnahtaa veden alla pillua vasten, jääden tuijottamaan yksisilmäisenä Foxyyn.

”Sun vuoro”, mies sanoo muukalaiselle, joka jo malttamattomana kutittelee sykkivällä terskallaan Foxyn peppureikää.
Foxy lopettaa klittansa sormeilun ja keskittyy olemaan mahdollisimman rennosti.

Ihana, pehmeä ja sileä terska alkaa hitaasti työntymään jo valmisteltuun anaaliin. Foxy tuntee pientä kipua ja kireyttä ison kullin edetessä, ennen kuin reikä antaa periksi tunkeutujalle ja imaisee terskan kerralla sisäänsä.

Foxy hymyilee nautinnosta ja sulkee silmänsä voidakseen keskittyä hitaasti syvemmälle etenevään kulliin anaalissaan. Mies pitelee Foxya edelleen pakaroista ja levittää niitä samalla muukalaisen kookkaalle kullille.

Yhteistyö toimii moitteettomasti ja hetken kuluttua muukalainen onkin työntynyt vartalollaan jälleen kiinni Foxyn selkään. Hän pysähtyy hetkeksi nautiskelemaan Foxyn tiukasta persereiästä.

Kauaa ei muukalainen kuitenkaan jaksa pysytellä paikoillaan vaan aloittaa hitaan naimisen pitkillä vedoilla. Foxyn anus rentoutuu ja aukeaa koko ajan paremmin ja pian muukalaisen kyrpä jo liikkuukin vaivattomasti tiukassa suolessa.

Foxy palaa sormineen klitalleen ja muukalaisen puristelemat nännit antavat kuin pieniä sähköiskuja suoraan pilluun. Myös mies nautiskelee nähdessään Foxyn nauttivan suuresti vieraasta kyrvästä luonnon keskellä.

Miehen kalu seisoo kovana näkymän kiihottamana ja Foxy tunteekin sen pian painettuna pilluaan vasten.

”Työnnä ihan pohjaan ja pysy siellä”, Foxy ohjeistaa muukalaista miehen samalla työntyessä avonaiseen pilluun. Foxy haukkoo henkeään. Tunne on niin täyttävä, että hän ajattelee halkeavansa kahtia kahden ison kyrvän seivästämänä.

Miehen myös työnnyttyä juureen asti, kaikki kolme nauttivat tuntiessaan toisensa Foxyn kautta.

”Nussikaa mua vuorotellen pitkillä työnnöillä”, Foxy kuiskaa ohjeet sisällään oleville kaluille. Mies lähteekin heti liikkeelle ja muukalainen yhtyy rytmiin.

Foxya survotaan perusteellisesti kahden miehen voimin ja kiima on jo lähes sietämätön. Mies rytmittää naimista ja muut kaksi seuraavat. Vesi loiskuu kolmikon ympärillä ja auringonsäteet häikäisevät lasittuneita silmiä.

Kaksi miestä huohottaa halun huipulla ja Foxy tuntee olevansa täytetympi kuin koskaan aiemmin.

”Tuun ihan just, ei pysty enää pidätteleen..”, Foxy huohottaa ääneen. Tämä ilmoitus saa molemmat miehet sähköistymään ja panemisen tahti kiihtyy entisestään.

Foxy hieroo ja läpsii klitoristaan voimakkaasti ja tuntee tutut aallot sisällään.
Aaltojen voimistuessa, Foxy ei pysty olemaan huutamatta ääneen puhtaasta nautinnosta. Silmissä vilisee tähtiä ja pillu sykkii orgasmin kourissa niin voimakkaasti, että kullien pitäminen Foxyn rei`issä on haastavaa. Miehet ovat kuitenkin nussineet kovaa ennenkin, joten molemmat pysyvät sisuksissa vaivatta.

Foxyn orgasmin huipun laannuttua pillun täyteläiseen pehmeyteen ja jälkiliukkauteen, on miesten vuoro.

Ensin Foxy tuntee miehen sykähtelyt pillussaan. Miehen katse kääntyy taivaisiin hänen ampuessaan lastinsa Foxyn syvyyksiin. Lähes samalla hetkellä myös muukalainen työntyy pepun syvimpään onkaloon ja purkautuu karjaisten.

Miehekkäät äänet kaikuvat hiljaisella järvellä säikäyttäen lintuparven lentoon läheisten puiden latvoista. Molemmat miehet tulevat pitkään.

Rauhan ja hiljaisuuden alkaessa jälleen laskeutua metsän keskelle, Foxy nautiskelee viimeisistä hetkistään täydellisen täytettynä. Miehet hengittävät raskaasti pysyen Foxyn sisällä.

Pikkuhiljaa kalut vetäytyvät lämpimistä pesistään veden huuhdeltaviksi. Foxy katselee kirkasta pintavettä, jossa näkyy valkoisia haituvia. Pian sperma katoaa kokonaan veteen ja jäljelle jää vain kolme hyvin tyydytettyä vartaloa kiinni toisissaan.

”Sopiskos jos pystyttäisin telttani ens yöksi tänne teidän seuraksi?”, muukalainen kysyy virnuillen pitkän hiljaisuuden jälkeen.

Foxyn silmät alkavat heti loistaa innosta ja mieskin tuntuu viihtyvän hyvin muukalaisen rennossa seurassa.

Foxy hymyilee kaunista hymyään muukalaiselle ja tuntee olevansa kuin kala vedessä sekä järvessä että näiden kahden miehen seurassa…

kuin kala vedessä