Foxy repsikkana

Foxy repsikkana

Foxyn huulille leviää ilkikurinen virne, kun asuntonsa ovea kiinni painaessaan hän huomaa tutun auton parkkipaikalla. Leikkimielisenä kiusoittelijana hän on antanut hieman odotuttaa itseään kastelemalla rauhassa kotinsa viherkasvit miehen ilmoitettua, että on paikalla  sovittua aikaisemmin. Hitaasti keimaillen ja lanteitaan aavistuksen enemmän keinuttaen hän nyt kävelee repsikan puolelle autoa, heittää reppunsa takapenkille ja avaa etupenkin oven. 

Foxy ei juurikaan piittaa asioita hidastavista alusvaatteista, joten hän on suosiolla jättänyt ne pukematta. Tiukkaakin tiukempi pikkumusta, stay-upit ja pitkä takki valikoituivat tähän kohtaamiseen. Istuutuessaan etupenkille, Foxy ottaa välittömästi tiiviin katsekontaktin kuskiin. “Moi”, käheällä äänellä lähes kuiskattu tervehdys kuskille johtaa kiihkeään suudelmaan. Molempien pehmeät ja halukkaat huulet maistelevat kiihkeästi toisiaan kummankin aistiessa kiihkon, jonka odotus ja pidättäytyminen ovat saaneet aikaan. 

“Kelpaaks tää?”, kuski irrottautuu suudelmasta ja vinkkaa jalkoväliinsä. Vasta nyt Foxy huomaa, että odotellessaan kyytiläistä, kuski on avannut housujensa sepaluksen ja ottanut kalunsa esiin. Nyt se lepää kuskin vyön päällä punaisena ja kovana odottaen Foxyn jakamatonta huomiota.

“Todellakin kelpaa! Ihana!”, Foxy kuiskaa ja vilkaisee tyytyväisenä kuskia, joka on jo käynnistelemässä autoa. Auton kaartaessa pihasta, Foxy laskee lämpimän ja pehmeän kätensä kosketusta janoavalle kullille. Punainen ja turvonnut terska vaatii huomiota ja Foxy kostuttaakin suussaan etusormensa ja laskee sen hellästi kullin päähän. Hyväillen hitaasti ja kevyesti terskaa sormellaan, Foxy pysähtyy avoimelle virtsa-aukolle. Kuski ähkäisee nautinnosta. 

“Pysytkö tiellä?”, Foxy varmistaa kuskilta naurua äänessään. Kuultuaan epämääräistä murahtelua myöntäväksi vastaukseksi, Foxy päättää paneutua kunnolla itse asiaan. 

Foxy korjaa hieman asentoaan ylttääkseen maistelemaan halusta sykähtelevää miehen elintä. Samassa hän tuntee kuskin toisen käden alkaneen vaeltaa muotojaan pitkin. Foxy avaakin takkiaan ja levittää jalkojaan niin paljon kuin ahtaassa tilassa suinkin kykenee. Näin vaeltavan käden tutkimusmatka tulisi olemaan hedelmällisempi.

 Pian Foxy tunteekin käden löytävän tiensä peppuaukon ohi avoimille ja turvonneille huulille. Pillun kiihottava tuoksu leviää autoon. Foxy inahtaa himosta tuntiessaan kuskin sormen työntyvän märkänä odottavaan vittuunsa. Ajaessaan kuskin on mahdotonta työntää koko sormeaan sisään, mutta jo pelkän sormenpäänkin käyttäminen liukkaassa pillussa saa Foxyssa aikaan nautinnon väristyksiä.

Foxy tutkii edessään sojottavaa kullia tarkasti. Yli viikko on kulunut tämän komeuden edellisestä kohtaamisesta ja Foxy on ikävöinyt sitä. Nyt saadessaan taas lähikontaktin tähän nautintoa tuottavaan elimeen, Foxy tuntee syvää kiitollisuutta voidessaan antaa huomiotaan häneen täydellisesti sopivalle kullille.

Terskan hellän hyväilyn jälkeen Foxy ei enää malta mieltään. Kostuttaen myös toisia huuliaan kielellään, hän painaa ne odottavalle kullin nupille. Kalu nytkähtää kosketuksesta voimakkaasti ja kuskin suusta purkautuu muutama nautinnosta kertova kirosana. 

Foxy painaa syljestä kosteat huulensa kunnolla terskaa vasten ja antaa kalulle hellän suudelman. Hän maistaa huulillaan jotain suolaista ja päättää tutkia kielellään asiaa tarkemmin. Pian Foxy maistaakin tutun maun suussaan: kuskin houkuttelevan suolainen touhutippa kiihottaa mielikuvituksen äärimmilleen. Foxy lipaisee huuliaan maistaakseen suussaan tuon kaivatun maun.

 Kiitokseksi kuskille hän upottaa kivikovan kalun syvemmälle kurkkuunsa samalla pyöritellen kieltään rauhallisesti terskalla ja kullin alapinnalla. Kuski huokaisee nautinnosta. Foxy jatkaa kullin hellää imemistä ja nuolemista. Hän tuntee, kuinka terskan iho pingottuu aivan tiukaksi kalun paisuessa äärimmilleen.

Foxy repsikkana

Sekä Foxy että kuski pitävät erilaisista leikeistä. Tällä tapaamisella ohjeistuksena oli koko automatkan kestävä suihinotto, jonka aikana Foxy ei myöskään saisi niellä mitään eritteitä. Koska matka tulisi kestämään puolisen tuntia, Foxy ei pidä turhaa kiirettä. Hän päinvastoin nauttii rauhallisesta tutkimisesta ja kullin kanssa leikittelystä. Hän myös tarkkailee kuskin reaktioita uusiin koskettamisen tyyleihin, joita hänen vilkas mielikuvituksensa keksii matkan kuluessa.

 Nautiskellen Foxy imee ja nuolee. Koko kulli jo kiiltelee syljestä ja kuolasta. Foxy ottaakin avukseen käden, jolla tarttuu määrätietoisesti kullin juuren ympärille. Aloittaessaan hitaan runkkaamisen kädellään kielittelyn lisäksi, Foxy tuntee kuskin kropan jännittyvän entisestään ja jälleen epämääräisen liudan käheitä kirosanoja. Foxy irrottaa suunsa hetkeksi kullista, vilkaisee hymyillen ylöspäin ja huomaa kuskin lasittuneen ja kiimaisen katseen. Hän nousee hetkeksi ylemmäs ja suutelee kuskia intohimoisesti kuolaisin huulin, jatkaen samalla liukkaan kullin hyväilyä kädellään.

 Pian Foxy kuitenkin painaa päänsä takaisin kuskin syliin ja upottaa koko kyrvän niin syvälle kurkkuunsa kuin pystyy. Kulli uppoaakin sinne juurta myöten. Foxy pysähtyy tähän asentoon. Kyrpä syvällä kurkussaan hän nauttii tunteesta, ettei saa hetkittäin happea kullin tukkiessa hengitystiet. Tunne on samalla sekä kiihottava että pelottava. Foxy nauttii jännityksen tunteesta ja tilanteen hallitsemisesta.

Hän jatkaa syväkurkutusta käyttäen samalla kieltään kuumottavan kalun hyväilyyn. Kuskin suusta purkautuu nautinnollista valitusta ja  auto tekee tiellä muutaman ylimääräisen mutkan. Imemisen kiihottavat äänet nostavat sykettä ja kuskin housut kostuvat Foxyn kuolasta. Sormi liikkuu Foxyn vastaanottavaiseen anaaliin hitaasti edestakaisin niveltä myöten ja tämä lisää Foxyn kiiman huippuunsa.

“Meillä on seuraa”, Foxy kuulee kuskin toteavan. Ajatus katselijasta saa Foxyn hymähtämään tyytyväisenä ja aloittamaan hieman näyttävämmän liikehdinnän koko kalun vartta pitkin. Samalla hän kuulee kuskin kertovan tukahtuneella äänellään viereisellä kaistalla olevasta viritellystä autosta, jossa repsikkana oleva nuori mies oli tuijottanut meidän automme tapahtumia kuola suupielistä valuen. Foxy olisi mielellään antanut katselijalle koko näytöksen loppuhuipennuksineen, mutta liikennevalojen vaihtuessa nuori mies joutuu tyytymään oman mielikuvituksensa varaan tapahtumien kulusta. 

Foxy tietää miesten haaveilevan hänen suustaan, huulistaan. Laukeamisesta syvälle hänen kurkkuunsa, kasvoilleen, hiuksilleen, rinnoilleen. Hän on seksikäs ja haluttava nainen ja hän tietää sen. Hän myös nauttii saadessaan tuottaa nautintoa ja leikkiä sopivan kumppanin kanssa vain mielikuvituksen ollessa rajana.

Yllättävän yleisön johdosta aiemmin rauhallisesti alkanut suihinotto on kiihtynyt kunnon imemiseksi. Kuskin kyrpä on valkoisena Foxyn kuolasta ja syljestä, jota erittyi runsaasti syväkurkutuksen aikana. Foxy päättääkin hetken jatkaa pelkin käsivoimin ja nappaakin reippaasti liukkaan kullin käteensä. Hän liikuttelee kättään varmasti koko vartta pitkin saaden koko kalun enemmän kuin liukkaaksi. Foxy nuoleskelee kielellään huuliaan ja muistaa olla nielemättä pisaraakaan. Kaiken kun on päädyttävä kullin pinnalle. 

Onnekseen kuski on jo pitempään harjoitellut pidättäytymisen jaloa taitoa. Muuten hän ei olisi selviytynyt Foxyn käsittelyssä muutamaa minuuttia kauempaa. Foxy myös tietää, koska on syytä keventää ja näin pitkittää kiimaa ja nautintoa mahdollisimman pitkään. 

Foxy vetelee kosteaa esinahkaa määrätietoisin mutta hellin liikkein. Hän vaihtelee otteen voimakkuutta ja otetta tarkkaillen samalla kuskin reaktioita. Välillä Foxy antaa syljestä märän suudelman nuppiin lisätäkseen entisestään liukkautta. Runkkauksen litisevä äänikin kertoo, kuinka hyvin Foxy on noudattanut ohjeistusta nielemiskiellosta.

Myös kullin juuri ja pallit ovat jo kuolasta valkoiset ja liukkaat. Kivekset näyttävät niin houkuttelevilta, karvattomilta ja täysiltä, että Foxy päättää imaista molempia vuorotellen. Koko ajan hän jatkaa kalun runkkaamista kädellään. Palli täyttää ihanasti Foxyn suun ja hän pyörittelee sitä suussaan nautiskellen täyden kiveksen tunteesta kielellään.

Toistettuaan saman toiselle kivekselle ja ollessaan tyytyväinen, Foxy upottaa vielä molemmat suuhunsa yhtäaikaa kuunnellen samalla kuskin tyytyväistä murahtelua. Foxy nauttii tunteesta, kun hänen suunsa täyttyy kiveksistä äärimmilleen. Pyöriteltyään pusseja suussaan mieleisensä ajan, Foxy nuolee pallit puhtaiksi enimmästä kuolasta pudotettuaan ne suustaan omille, luonnollisille paikoilleen. 

Takaisin kullin pariin. Katseltuaan taas hetken ihailevasti komeaa ja kovaa elintä, Foxy siirtyy jälleen kostuttamaan suullaan terskaa. Samalla hän edelleen jatkaa kädellään kullin runkkaamista hieman kiihtyvällä tahdilla. Foxy lipoo kielellään kalun kuumottavaa ja piukeaa päätä. Välillä hän upottaa terskan huuliensa väliin imien nopeammalla tahdilla ja kovempaa vain terskan mitalta.

Foxy nauttii suunnattomasti voidessaan tuottaa nautintoa tuolle ihanalle kyrvälle, jota tietää saavansa koko pillunsa täydeltä perille saavuttaessa. Ajatus rajusta ja intohimoisesta ottamisesta saa Foxyn vitun sykähtelemään ja kostumaan valuvaksi.

Kuskin sormen työntyessä märkään pilluun, saa siitä lähtevä ääni halun ja kiiman nousemaan aivan uudelle tasolle. Foxy rakastaa pillunsa irstasta litinää. Hän tietää olevansa kiimainen aikuinen nainen, joka haluaa sisäänsä naisen nautinnon tuntevaa miestä. 

Samassa Foxy tuntee auton hiljentävän vauhtiaan. Hän toteaa ajoituksen olevan täydellinen, perusteellisen suihinoton kestettyä jo puolisen tuntia. On aika siirtyä toteuttamaan muita fantasioita, joita viikon aikana on suunniteltu.

Auto pysähtyy ja Foxy irrottaa turvonneet huulensa vastentahtoisesti kuumana sykkivän kullin ympäriltä. Kuskin sormi vetäytyy Foxyn peppuaukosta ja Foxy nappaa sormen suuhunsa maistaakseen oman makunsa ja imeäkseen kuskin sormen puhtaaksi ja märäksi. 

Pyöriteltyään kieltään kynnen ympärillä ja imeskeltyään äänekkäästi miehekästä keskisormea, Foxy toteaa kiusoittelun riittävän vilkaistessaan kuskia silmiin. Niistä paistaa peittelemätön himo ja halu työntyä rajusti sisään ja ottaa nainen eläimellisellä voimalla heti eteisessä, seisten. 

Foxy nousee istumaan ja hymyilee leveästi. Hän vilkaisee pikaisesti peiliin ja huomaa, että huulikiillot ovat kadonneet aikaa sitten ja poskilla kiiltelee märkä kuola. Hiukset ovat villinä pehkona hädintuskin kiinni. Ripsiväri on valunut toisesta silmästä poskelle. Foxy repeää nauruun ja kuski yhtyy siihen. Hetken rentouttavan nauramisen jälkeen kuski siirtää hellästi karanneet hiussuortuvat pois Foxyn kasvoilta, silittää poskea hellästi ja kietoutuu kiihkeään suudelmaan. 

Suudelma on pitkä ja kostea ja kun molemmista tuntuu, ettei halua voi enää pitkittää, Foxy korjaa pikkumustaansa peittämään turvonneet pillun huulet uteliailta naapureilta. Samalla kuski sulloo kivikovana jatkuvasti seisovaa kyrpäänsä takaisin sisään sepaluksesta kiroten ääneen tehtävän mahdottomuutta. 

Kuski harppoo ulko-ovelle Foxyn hiipiessä kostein reisin perässä. Ulko-oven painuessa kiinni hänen takanaan, yhteisen fantasian seuraava näytös on alkamassa…

Foxy repsikkana